Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 volgende »

Lieve Cissy en John,
Bij deze een enorme blijk van waardering. Ik wil dat alle potentiele kopers weten hoe goed jullie zijn als fokker. Daarom deel ik hier mijn ervaring.

Wij waren ons aan het oriënteren op het ras en wilden eigenlijk wel een keer een bengaal in het echt zien. Want ja, al die verhalen op internet zijn leuk, maar hoe groot zijn ze nou in het echt, en hoe druk/speels/enz? Cissy zei toen meteen aan de telefoon dat ik gewoon een keer langs moest komen om te kijken hoe het ras ons beviel, omdat je anders nooit een 100% goede indruk kunt krijgen (door de telefoon of via internet). Dit hebben we gedaan en werden uiterst gastvrij en vriendelijk ontvangen. Cissy en John zijn enorme dierenvrienden en dat merk je in alles.

We hebben dan ook snel besloten om ons eerste bengaaltje bij Cissy en John te kopen. Een zilver poesje. Vanaf dat zij twee weken oud was wisten we dat het ons meisje zou worden, dus we moesten nog heel erg lang wachten. Tussendoor mochten we meerdere malen komen kijken hoe het met haar ging en met haar en de andere nestgenootjes spelen.
We kregen haast om de dag foto's van onze kleine meid of een filmpje opgestuurd per mail. Hartstikke leuk om zo alles te kunnen volgen! Natuurlijk zijn de foto's en filmpjes voor ons als koper nooit genoeg, maar Cissy deed dit echt heel goed.

Toen mochten we ons Guusje eindelijk op komen halen. Nog even met het hele nestje gespeeld en toen haar mee naar huis genomen. Niet voordat Cissy en John afscheid van haar hadden genomen met een kus en een knuffel. Dat zegt al zoveel, ze doen dit werk echt met hart en ziel.

Tussentijds hebben we Cissy altijd kunnen bellen voor adviezen/vragen of andere dingen, en hebben we mogen ervaren dat zij een heel warm en hartelijk mens is.

Kort na dat we Guusje hebben gekocht hadden we beiden de wens om nog een tweede bengaaltje te kopen zodat ze een speelkameraadje heeft. Want het is echt waar, met z'n tweeen hebben ze zoveel meer lol dan alleen. Dat is Joep geworden. Bij geluk een bruintje (want dat wilde ik zo graag). En wederom zoals hierboven omschreven een erg leuk contact gehad tijdens het opgroeien van Joep, en daarna nog steeds.

Wij halen nog steeds ons versvoer voor de gaaltjes elke 3 weken bij Cissy en John. Ook hierin kan je blind op ze vertrouwen, het staat altijd keurig klaar en ze denken met je mee als je eens een keer iets anders wil voeren. Ik kan niet anders zeggen dat dat je kunt stoppen met je zoektocht naar een goeie fokker; Cattery Spotselot bied topkwaliteit; in zorg, hygiëne van de cattery, maar ook vooral in katten die super goed gesocialiseerd zijn. Dit omdat Cissy zich fulltime richt op het werken met de katten. Het zijn echt allemaal één voor één schatjes (de spotselot katjes).

Lieve Cissy en John, ik wens jullie een prachtige toekomst toe met heel veel mooie, lieve en gezonde bengaaltjes en tevreden kittenkopers.
Liefs, Manon
[IMG]http://i1069.photobucket.com/albums/u480/manonvwijk/Guusje/5e132485-811d-4d29-83b4-f1b9f5bccb5c_zps88ec94a4.jpg[/IMG]

Manon van Wijk - 22-02-2013 - 13:04

zucht.. enorm verliefd op het marbled meisje van foto 1! Als ik toch eens een pot met goud kon vinden..

laury crama - 07-02-2012 - 20:04

 

Hallo daar!
Wij hebben genoten van uw website en in het bijzonder van uw katten!!
Super mooie dieren.
Groet Natasja

Danny & Natasja - 04-01-2012 - 15:01

Hoi Cissy,

Hele fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar gewenst door mij en mijn gezin.
Ik blijf regelmatig je prachtige site volgen en jij hebt nu ook alle kleuren poezen net als wij!
Met Chico gaat het heel goed, hij blijft de Godfather van al onze katten en is inmiddels al weer een jaar geweest.
We zijn super blij met hem.

lieve groetjes,
Annemiek van Gelder

Annemiek van Gelder - 24-12-2011 - 11:50

 

Hai cissy,
leuk zeg een aparte foto van lizzy! Mooie dame is het aan het worden, wel jammer dat ze zich volgens mij niet zo veel laat fotograferen haha
Indy word hier langzaamaan voorbereid op haar halfzusje door de naam te noemen,
alhoewel je eens zou moeten zien hoe ze kijkt als je sagirah roept, die oogjes wijd open en zoeken met die oogjes!

Het gaat helemaal goed komen en we kijken wederom uit naar een prachtig poesje van jullie cattery!

Laury - 16-05-2011 - 11:32


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 volgende »